Női Kézilabda: Odense a harmadik a HTH ligában.

Péntek este a 2018-19-es szezon utolsó mérkőzéséét is lejátszották a dán HTH-ligában.

A tavalyi év két döntőse, bronzéremért játszott Odensében. A hazai csapat ismét győzni tudott a Koppenhága ellen, így megszerezte a harmadik helyet.

Odense-København 27-24 (12-12)

Odense: Mie Højlund 8, Ingvild Bakkerud 6, Trine Jensen 4, Stine Jørgensen 3, Kathrine Heindahl 3, Sara Hald 2, Freja Cohrt 1.

København: Mai Kragballe 4, Annika Meyer 4, Louise Fønds 3, Jenny Alm 3, Debbie Bont 3, Linn Blohm 2, Anne De La Cour 2, Kelly Dulfer 1, Larissa Nusser 1, Maria Lykkegaard 1.

Egy percben a mérkőzésről. dán TV2 felvétele

A mérkőzés után Jan Pytlick elmondta a dán tv2-nek, hogy nagyon bíznak a BL- szabadkártyában. Amellett érvelt, hogy a DHF, a dán kézilabda szövetség igényelhet az EHF-nél egy szabad kártyás helyet, amit az utóbbi évek gyakorlata alapján mindig az alapszakasz győztese szokott megkapni.

Bízok benne, hogy így lesz, mert nagyon szeretnénk játszani a Bajnokok Ligájában. Ebben a szezonban is láthattuk a sorozat kivaló alkalom arra, hogy a játékosaink a legjobbak ellen játszanak, tanuljanak és fejlődjenek.-mondta a mérkőzés után .

A párharc az első három pont megszerzéséig tartott.

Előző két mérkőzés eredménye:

Odense-Koppenhága : 26-22

Koppenhága – Odense: 35-27

A HTH liga végeredménye:

https://tophaandbold.dk/stillinger/dame-haandbold-ligaen

forrás, fotó,videó: Tv2Sport.

A Dániasport közösségi oldalán illetve a https://daniasport.hu/ oldalon  található cikkek a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A https://daniasport.hu/  cikkei és tartalmai kizárólag csak, forrás megjelölésével felhasználhatók!

Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet!