KIEMELT HÍRLABDARÚGÁS

3F Superliga, ez történt a 19. fordulóban: FC Midtjylland veresége a forduló meglepetése

Hétközi fordulóval folytatódott a dán labdarúgó bajnokság a 3F Superliga. Ismét meglepetések és érdekes jelenetek a 19. fordulóból, ahol a hat mérkőzésen tíz gól született.

Ez történt a 3F Superliga 19. fordulójában. Fotó: Superliga.dk
Ez történt a 3F Superliga 19. fordulójában. Fotó: Superliga.dk

Arhus – FC Nordsjaelland 0-1 (0-1)

A 3F Superliga tippajánlónkban úgy vezettük be a mérkőzést, hogy az arhusi csapat mumusa érkezik Dánia második legnagyobb városába. Egy durva szabálytalanság miatt hamar megfogyatkozott az Arhus, és ezt kihasználva a vendégek megszerezték a három pontot.

AC Horsens – Aalborg 2-1 (1-0)

A 90. perceben nyert a Horsens és ezzel megduplázta győzelmei számát, egyről kettőre. Köszönhette ezt az Aalborgnak, akik még ebben az évben nem nyertek mérkőzést.

A Veo Ambassador partnere a Dániasport.hu
A dán Veo cég magyarországi partnere a Dániasport.hu. Elérhető áron mérkőzés és játékoselemzés, nem csak a legnagyobb klubok számára. Írjon nekünk bártan, még ma! További információ : info@daniasport.hu

FC Koppenhága – Vejle 2-1 (1-0)

FCK győzelme és az éllovasok botlása igen izgalmassá teszi a dán élvonalbeli bajnokság hajráját. Ha nehezen is, de nyerni tudott a hazai csapat Daramy 86. percben szerzett góljával.

Lyngby – FC Midtjylland 2-0 (1-0)

A forduló meglepetését okozta a Lyngby azzal, hogy a Superliga topcsapatát az FCM-et legyőzte. Jó formában vannak a kékek és a fiatal játékosai egyre jobban “belenőnek” a felnőtt bajnokságba. Utolsó három mérkőzésen hét pontot szereztek a bajnokságban és rúgtak nyolc gólt, ami reményt adathat nekik a bent maradásért vívott harcban.

Sönderjyske – Odense 1-1 (0-0)

Nem sikerült megtartania a vezetést a hazai csapatnak, a vendégek rohamai egyszer jártak csak sikerrel. A mérkőzés legjobbja a hazai kapus Lawrence Thomas volt, ami jelzi valami nem működik a Sönderjyske csapatánál már fordulók óta.

Bröndby – Randers 0-0

A hazai csapat a mezőnyfölénye nem mutatkozott meg a kapu előtt, sőt a nagyobb helyzetekben is a vendégek voltak jobbak, ami jelzi a Randers készen áll a felsőházra.

A 3F Superliga állása a 19. forduló után. Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga állása a 19. forduló után. Fotó: Superliga.dk