KIEMELT HÍRLABDARÚGÁSLEGFRISSEBB

Ez történt a dán labdarúgó bajnokság a 3F Superliga 6.fordulójában

Péntektől hétfő estig tartott a dán labdarugó-bajnokság a 3F Superliga 6.fordulója, ahol a forduló mérkőzéseit több mint 50.000 néző tekintette meg! A bajnoki forduló mérkőzéseinek összefoglalójában 15 gól látható!

A 3F Superliga állása a 6.forduló után. Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga állása a 6.forduló után. Fotó: Superliga.dk
FC Midtjylland – Silkeborg 3-0 (2-0) 8498 néző

Először szenvedett vereséget a Superligába feljutó vendég csapat, akiknek most nem igazán volt esélye annak ellenére sem, hogy 60% -os labdabirtoklással fejezték be a mérkőzést. Az FC Midtjylland a bajnokság első fordulójában elvesztett mérkőzése után sorozatban az ötödik győzelmét aratta péntek este.

Odense – Bröndby 2-2 (0-2) 10.694

Egy több mint jó meccs kerekedett a 3F Superliga szombat délutáni rangadójából. Uhre, óramű pontossággal érkezett megint és az ő két góljával már az első félidőben két gólos előnyre tett szert a bajnoki címvédő Bröndby. Az Odense nem adta fel, szép számmal kilátogató szurkolói előtt sikerült X-re menteni a mérkőzést.

Randers – Aalborg 1-1 (1-1) 4906

A vendégek szerezték a mérkőzés elején a vezetést, a haziak viszont az Újpestről igazolt Vincent Onovo által kiharcolt tizenegyesből sikerült egyenlíteniük még az első félidőben. Akkor még úgy tűnt nem két gólos mérkőzést láthatunk majd, de mind két oldalon kimaradtak a helyzetek.

FC Koppenhága – SoenderjyskE 2-0 (0-0) 17.802

A vendég fekete mezes soenderjyllandiak az idény egyik legjobb félidőjével rukkoltak elő a Parkenben, de a második félidőre nem maradt meg a lendületük és az FC Koppenhága kihasználta a hibáikat.

Viborg – Arhus 2-0 (2-0) 5422

Az első félidőben a Superliga újonca lehengerlően játszott az idényt eddig nagyon rosszul kezdő Arhus ellen. A kétgólos előnyt szépen meg tudták őrizni a második játékrészben.

Norsdjaelland – Vejle 3-1 (2-0) 3485

Tinédzserek gólpárbaját láthattuk a forduló záró mérkőzésén. A hazaiaktól kétszer talált be a 17 éves norvég Andreas Schjelderup a vendégek kapujába, míg a másik oldalon Wahi Faghir válaszolt egyszer és mutatta meg miért ülnek minden hétvégén a bundesliga csapatok scoutjai (Hertha, Stuttgart) a lelátón.

Kapcsolódó tartalom: