KIEMELT HÍRLABDARÚGÁS

3F Superliga, ez történt a 20. fordulóban: Bröndby a forduló nagy nyertese

Vasárnap délután öt, hétfőn egy mérkőzéssel folytatódott a dán labdarúgó bajnokság a 3F Superliga. Rangadót nyert a Bröndby és ezzel vezeti a tabellát.

A 3F Superliga 20. fordulójának állása. Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga 20. fordulójának állása. Fotó: Superliga.dk

Randers – Lyngby 1-2 (1-0)

Egy órán keresztül úgy nézett ki, marad a papírforma és a Randers legyőzi a Lyngbyt. Egy kiálltás a hazaiaktól mindent megváltoztatott. A vendégek az utolsó tíz perceben megfordították az eredményt és újabb meglepetés győzelemmel térhettek haza.

Bröndby – FC Koppenhága 2-1 (0-0)

Igazi rangadót játszott a két csapat, a VAR természetesen itt is főszerepet kapott. A Bröndby győzelmével újra a 3F Superliga élére került.

A dán Veo cég magyarországi partnere a Dániasport.hu. Elérhető áron mérkőzés és játékoselemzés, nem csak a legnagyobb klubok számára! Írjon nekünk bártan, még ma! További információ : info@daniasport.hu
A dán Veo cég magyarországi partnere a Dániasport.hu. Elérhető áron mérkőzés és játékoselemzés, nem csak a legnagyobb klubok számára! Írjon nekünk bártan, még ma! További információ : info@daniasport.hu

FC Midtjylland – Arhus 0-1 (0-1)

Egy kapu előtti kavarodásból még az első félidő elején megszerezte a vezetést az Arhus. A hazai csapat támadásai ritkán jelentettek veszélyt a vendégek kapujára, akik veszélyes kontrákkal jelezték mindenképpen három ponttal távoznának a Herningből. Ez sikerült is nekik.

Öt csapat pályázik egy helyre.

FC Nordsjaelland – Horsens 2-2 (1-1)

Egy olyan mérkőzés végződött döntetlenre, ahol egyik csapat sem ment sokra az egy ponttal.

Vejle – Odense 2-0 (0-0)

A hazai csapat győzelme megérdemelt, a megszerzett három ponttal minden esélyük megmaradt a Superliga felsőházába jutni.

Aalborg – Sönderjykse 1-0 (0-0)

Két igazán rossz formában játszó csapat találkozott egymással hétfőn este. A 90. percig egy komolyabb helyzetet alakítottak ki a csapatok, majd ismét jött a VAR. A 93.percben az Aalborgnak megítélt tizenegyest Fossum értékesítette, így ebben az évben először nyert a hazai csapat.

A 3F Superliga állása a 20. forduló után. Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga állása a 20. forduló után. Fotó: Superliga.dk

Kiemelt kép: Superliga .dk