INTERJÚKKÉZILABDA

Interjú a Győr ellen készülő Kathrine Heindahl-al (Odense HK)

Honlapunk interjút készített,az Odense HK dán válogatott beállósával, Kathrine Heindahl-al, aki a mellett, hogy profi kézilabdázó még cégvezető is a saját sportmárkáját forgalmazó cégében.

Ismerjék meg közelebbről  Kathrine Heindahl-t, aki csapatával az Odense HK-val készül a Győr ellen Bl. Final Four-ért.

 

 

 

 

 

Készen álltok  a Győr elleni párharcra?

– Remélem készen állunk. A győri csapat egyértelmű esélyesnek tekinthető. Mi mindet megfogunk tenni és felvesszük a harcot a Győrrel, a legjobb tudásunkra lesz szükség ellenük. Ez lesz az első olyan tétmeccs a szezonban, ahol nem mi leszünk az esélyesek .

-Milyen formában vagytok?

Sajnos sérülések és anyai örömök miatt nem teljes a keretünk, így elő kell húzni néhány rejtett erőforrást a  csapatból, de úgy gondolom, hogy játékunk szépen lassan kezd összeállni.

-Mit gondolsz az ellenfeletekről, a Győrről?

Egy igazi topklub, akik már évek óta a legjobbak között vannak. Mindent tudnak a játékról a legmagasabb szintet képviselik . Évek óta a Final 4 állandó résztvevői, nem kétséges, hogy Európa első számú csapatát fogadjuk vasárnap. 

-Nemrég voltatok a válogatottal Franciaországban a Golden League-n, Anne Mette Hasennel beszéltetek-e a mérkőzésről?

Természetesen szóba került, beszéltünk róla. Szerinte a Győr a Final 4-ba jut, én mondtam neki, azért ebben ne legyen olyan biztos…:-) Jóban vagyok Anne Mette Hansen-nel, csipkelődtünk is egymással egy kicsit a válogatott összetartáson. Jó lesz vele találkozni a meccsen.

-Mit vársz a mérkőzéstől, milyen eredménnyel lennél elégedett az első mérkőzés után?

Én egy óriási élményt és egy nagyon kemény meccset várok.  Mint említettem a győri csapat nagy esélyese a párharcnak, de remélem egy jó teljesítménnyel majd sokáig ellen tudunk állni a nagy nyomásnak, majd meglátjuk, hogy mire lesz ez elég. Boldog leszek akkor is, ha majd nagyot küzdünk és egymás szemébe tudunk nézni a meccs után, még akkor is ha egyébként a mérkőzés nem alakul úgy ahogy szeretnénk. Számunkra ez az első Bajnokok Ligája év, így ez nagy dolog a csapatunknak, hogy a legjobb nyolc között vagyunk. 

– Milyen emlékeid vannak a magyar csapatokról?

Játszottam néhány mérkőzést magyar klubok ellen az EHF kupában, azok mind fantasztikus  élmények voltak. Nagyon jó szurkolói kultúrával találkoztam, mindig varázsaltos hangulat volt a csarnokokban. Ezért is várom már a győri fellépésünket is. 

-Személyedben nem csak egy kézilabdást, hanem egy üzletasszonyt is láthatnak majd a kézilabda rajongók. Dániában mára már egyre sikeresebb a IKAIKA sportruházat. Honnan jött az ötlet, hogy saját sportruházatot alapítasz a sportoló nőknek, hölgyeknek?

– Az IKAIKA sportmárka mindenkinek készül. Legyen valaki vékonyabb, vagy erősebb termetű, esetleg alacsony, vagy magas. Engem nagyon bosszantottak azok sportruhák, amik átlátszóak és gyenge minőségűek. Kerestünk és találatunk egy gyártót, akik hajlandóak voltak az elvárásaimnak megfelelő minőségű sportruházatot gyártani megfelelő áron, ezek után indítottam el a cégemet. A minőséget választottuk egy megfelelő árért. Apró lépésenként kialakítottuk a termék kínálatot, ami folyamatosan bővül, hogy egy egész sport-kollekcióink legyen. IKAIKA jelentése Hawaii-on ERŐS, így a termékeink is ezt jelképezik. Számunkra nagyon fontos, hogy vásárlóink igényeit figyelembe vegyük, általunk tapasztalt problémákat oldunk meg,így jönnek létre a termékeink.

Kathrine Heindahl négy góljával az odensei csapat sikeres főpróbát tartott kedden, amikor Koppenhágában nyert 40-32-re így már biztosan elődöntős a bajnoki rájátszásban.

Adatok

Kathrine Heindahl

Nemzetisége: dán

válogatottság : 2010- 2019 között, 60 mérkőzés és 119 gól

kor :27 éves

poszt: beállós

csapatai: Nyborg GIF, TTH Holstebro og Randers HK

 

Fotó: https://www.odensehaandbold.dk/truppen/spillertruppen/kathrine-heindahlhttps://ikaika.dk/

szerző, fordító: daniasport.hu

A Dániasport közösségi oldalán illetve a https://daniasport.hu/ oldalon  található cikkek a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A https://daniasport.hu/  cikkei és tartalmai kizárólag csak, forrás megjelölésével felhasználhatók!

Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet!