LABDARÚGÁS

Ez történt a 3F Superliga 34. fordulójában.

Meglepetések, vitatott esetek, 22 gól és egy újabb csapat búcsúzott a ligától, ez történt a 3F Superliga 34. fordulójában.

3F Superliga hivatalos labdája
3F Supeliga.dk
FELSŐHÁZ RÁJÁTSZÁS
FC Midtjylland- FC Nordsjaelland 6-3 (1-2)

Változatos, gólokban gazdag mérkőzést láthatott a 2200-néző Herningben péntek este. A vendégek kétszer is vezettek, majd még tíz emberrel is egyenlítettek, de a hajrára elfáradtak. A mérkőzés legvitatottabb jelenetéről a Facebook és az Instagram oldalunkon is beszámoltunk már. Mads Thychosent a 13.percben kiállították, de előtte betörték az orrát. Az eset és a mérkőzés összefoglalója a linkre kattintva megtekinthető!

Bröndby-Aalborg 0-1 (0-1)

Bizonyította további jó formáját az Aalborg. Ismét kapott gól nélkül hozták le a mérkőzést a vendégek, és mivel egy tizenegyest értékesíteni tudtak a T.V. Veert révén a 10.percben, így el is vitték a három pontot. A Bröndby hiába próbálkozott nem sikerült gólt rúgniuk, ami azt is jelentette számukra, hogy dobogósok már biztosan nem lesznek.

FC Koppenhága-Arhus GF 2-4 (1-2)

A 3F Superliga 34. fordulójának rangadóját vasárnap este játszották Koppenhágában, a tét az ezüstérem volt. A vendég Arhus a Bröndby veresége miatt, úgy lépett pályára, hogy 23 év után biztos érmet szerez a bajnokságban. Lehet talán ezért felszabadultan játszottak már a mérkőzés elején aminek meg is lett az eredménye, gyorsan 2-0-ás előnyre tettek szert. A hazai csapat kapaszkodott, de kiegyenlíteni nem sikerült nekik. Az Arhus négy gólt rúgott idegenben amivel illik elvinni a három pontot, ők így is tettek és megelőzték a FC Koppenhágát a tabellán, akik lecsúsztak a harmadik helyre.

A 3F Superliga állása a 34.forduló után.
A 3F Superliga állása a 34.forduló után.
RÁJÁTSZÁS AZ EURÓPA LIGÁÉRT VISSZAVÁGÓ
ODENSE-RANDERS 2-0 (1-0)

Egy 18 éves fiatal ember okozta a vesztét a Randersnek. Max Fenger már az első mérkőzésen is gólt rúgott a vendégeknek, most ezt a teljesítményét megduplázta és mivel most gólt nem kaptak, így továbbjutottak következő körbe az Európa Ligáért folytatott rájátszásban. A Randersnek véget ért a bajnokság, míg az Odense a Horsenssel találkozik egy újabb párharc keretében.

OSZTÁLYZÓ A BENTMARADÁSÉRT, VISSZAVÁGÓ

Ahogy jeleztük tippajánlónkban izgalomban nem volt hiány a mérkőzésen. Botrányos utolsó percek egy nagy téttel bíró mérkőzésen, ahol a hajrában három piros lapot is kiosztott a játékvezető. A vendégek két gólt is rúgtak, de ez nem volt elég a bent maradáshoz. Az Esbjerg és a Silkeborg után búcsúzott a 3F Superligától a Hobor is. Feljutott a nagy tradíciókkal rendelkező Vejle BK, akinek fő részvényese a macedon Andrei Zolotko és kínai üzleti partnere Lucas Chang.

Lyngby-Hobro 2-2 (1-1)