KÉZILABDAKIEMELT HÍRLEGFRISSEBB

Haugsted örül, hogy a győri kézilabda részese lehet

Line Haugsted tavaly nyáron váltott zöld mezt: a dánok világbajnoki bronzérmes játékosa a Viborgból szerződött a Győri Audi ETO KC-hez. A védekezés specialistája azt mondta, egy területen tapasztalt jelentős különbséget.

Line Haugsted / Győri Audi ETO KC Fotó: Nász Nikolett
Line Haugsted – Győri Audi ETO KC.Fotó/Kiemelt kép : Nász Nikolett

„Nagyobbak az elvárások, és ezért is mentem Győrbe, hogy teljesítsem azokat” – nyilatkozta az Europamester.dk portálnak.

„Magammal szemben is magas követelményeket támasztottam. A szezon ingadozóan alakult számunkra, de a célunk, hogy a végére elérjük a megfelelő szintet. Kicsit furcsának tűnhet, de magasabb szinten kellene állnunk.”

Nagyon jó, hogy ennek a részese lehetek, büszke vagyok.

Arra a kérdésre, hogy milyen érzés egy olyan klubban lennie, amely nem tűri a vereséget, és ilyen nagy nyomás alatt élni a mindennapokat azt felelte, ez csak egy kis extra plusz a számára.

Mindannyian nyerni akarunk újra és újra. Egyszerűen jó érezni a norvég lányokat, akik a győzelem kultúráját hozták magukkal a válogatottból. Nagyon jó, hogy ennek a részese lehetek, büszke vagyok. Megtiszteltetés számomra, hogy nagy szerepet szánnak nekem is. Hinnem kell magamban, hogy a legjobbak közé tartozom, különben nem lennék ott. A csapattársaim sokat segítettek nekem a sérülésem után.”

Úgy véli, Ambros Martín edző nem örülne annak, ha bárki is megengedhetné magának, hogy rossz napja legyen.

„Lehet, hogy az emberekben felmerül a gondolat, hogy ma nem kellene edzeni, de soha, senki nem él ezzel. Megjelenik, mindent belead. Egyes napokon 100 százalékot, néha kicsit kevesebbet, de ez mindenkinél így van” – mondta.