KÉZILABDA

Kézilabdás hírek az elmúlt napokból, dán bajnok az Aalborg HK.

fotó: http://aalborghaandbold.dk

Vasárnap délután 5000 néző előtt lett bajnok az Aalborg HK

Aalborg-GOG 38-32 (17-15)
Aalborg; Janus Smaràson 9, Sebastian Barthold 6, Magnus Saugstrup 6, Henrik Møllgaard 6, Renè Antonsen 3,  Mark Strandgaard 3, Jesper Pedersen 3, Tobias Ellebæk 2.
GOG: Odin Rikhardsson 10, Lasse Møller 6, Niclas Kirkeløkke 6, Emil Jakobsen 3, Emil Lærke 2, Oscar Bergendahl 2, Lars Hald 1.

2. helyezett a GOG a bronzérmes a Skjern csapata lett, megelőzve a BSV – Silkeborg csapatát.

Érdekes átigazolási hírek a dán kézilabdából :

Emily Sando ( Koppenhága)a montengroi Budućnost csapatában folytatja pályafutását, jelentette be a hírt a dán csapat saját honlapján.

Photo Credit: Søren Tidemann/EVENTMEDIA.

Lars Rasmussen egy év után távozik a KIF Kolding csapatától. A volt siófoki edző, másodedzőként kezdte az évet a rekord bajnok koldingi csapatnál, majd február 6-án vette át a vezetőedzője posztot, Lars Frederiksen-től. A sok sérüléses és anyagi problémák ellenére, osztályzó mérkőzéseken sikerült betartania a csapatot.

A régi-új edzővel, a svéd Ulf Sivertsson-nal folytatja nyártól a KIF Kolding.

Meg nem erősített pletykák szerint

Mint arról már régebben beszámoltunk egy új orosz top csapat létrehozásán fáradoznak Moszkvában, ahol az CSKA Moszkva edzője a dán Jan Leslie lenne és vele tartana a svéd Sabina Jacobsen illetve a kapus posztra a brazil Chana Masson a kiszemelt.

forrás, fotó: aalborghaandbold.dk

A Dániasport közösségi oldalán illetve a https://daniasport.hu/ oldalon  található cikkek a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A https://daniasport.hu/  cikkei és tartalmai kizárólag csak, forrás megjelölésével felhasználhatók!

Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet!