KÉZILABDA

Női Kézilabda : Odense HC két másodedzőt igazolt a nyártól.

Odensei kézilabda klub két másodedzőt igazolt, hogy segítsék  Jan Pytlick vezetőedző munkáját.

foto: Odense HK

Karen Brødsgaard és Kristian Danielsen lesznek a Fyn szigeten található csapat másodedzői a nyártól.  Karen Brødsgaard jelenleg az Alborg EH vezetőedzője és utolsó helyen állnak a ligában. Kristian Danielsen a Skandeborg vezetőedzője jelenleg 11. a bajnokságban.

A  kétszeres olimpiai bajnok Karen Brødsgaard, aki korábban ay Aalborg DH , Viborg HK és az Ikast HK-ban is szerepelt játékosként, volt már másodedző, de akkor  egy svéd férfi csapatnál(!), most újra ez a szerep vár rá csak egy dán női csapatnál.

foto tv2Nord

– Az Odense HK jelenleg az egyik top csapat Dániában, ahol nagy ambíciók vannak. Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek a nagyszerű projektnek. Jó lesz újra Jan Pytlick-el egy célért dolgozni, biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk.- mondta a volt beállós, aki a dán női kézilabda edzők közül elsőként kapta meg az EHF mesteredzői címet .

– Úgy gondolom nagyon érdekes edzői stábot hoztunk létre. Kristian még mindig fiatal edző, aki a Skandeborg csaptával jó eredményeket ért el a ligában, ebben az évben. Karen a maga imponáló játékos múltjával és edzői rutinjával, sokat fog tudni segíteni nekünk – mondta bizakodóan Jan Pytlick, aki pár hete három évvel hosszabbította meg szerződését.

 

szerző, fordító: daniasport.hu

A Dániasport közösségi oldalán illetve a https://daniasport.hu/ oldalon  található cikkek a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A https://daniasport.hu/  cikkei és tartalmai kizárólag csak, forrás megjelölésével felhasználhatók!

Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet.