KÉZILABDAKIEMELT HÍR

Nora Mørk:”Ellenfeleink felköthetik a gatyájukat”

Nora Mørk újra a norvég válogatottal edz a többi sztárral együtt, ezért úgy gondolja az ellenfeleiknek nem lesz könnyű dolga ha le akarják győzni őket.

Pénteken volt egy éve utoljára, hogy a norvég jobbátlövő a válogatott rendelkezésére állhatott.

Nora Mørk bizakodó tekint a válogatott jövöje elé. Fotó: Patrik Stollarz / Scanpix DK.

Egy térdszalag szakadás 2019 augusztusában, majd a februári 10. térdműtét után, ismét a válogatott edzőtáborában készülhet, a többi norvég sztárral együtt. Katrine Lunde, Veronica Kristiansen és Marit Fjafjord is kisebb-nagyobb szünet után térhetnek vissza a válogatottba, ezért nagyon optimistán látja válogatottjuk jövőjét Nora Mørk.

Ha mindenki egészséges és fitt lesz jövő nyáron, akkor először is nehéz lesz bekerülni majd a norvég csapatba, a sok rutin még jó formával is párosulhat. Az ellenfeleink felköthetik majd a gatyájukat, efelől semmi kétségem sincs.- mondta Nora Mork a norvég TV2-nek.

2017 december 17. világbajnoki döntő után mindössze háromszor lépett pályára a norvég válogatottban

Az eltelt időt sérüléssel és rehabilitációval töltötte, ezért kicsit ideges volt, amikor pénteken a csaptársakkal készülhetett. Minden a terv szerint alakult az edzésen.

Nagyon jó érzés volt újra kézilabdázni és edzeni velük, úgy érzem itthon vagyok, ez az én csapatom.

Kicsit szürrealisztikus, egy éve volt, hogy utoljára összetartáson voltam, augusztus óta nem vettem rész kézilabdás edzésen, most lőttem kapusnak először, jó sok idő ez.”- mondta Mørk

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla a honlapunkon, a norvég játékosok megkezdték a felkészülést a decemberi Európa-bajnokságra, melynek Norvégia és Dánia ad otthont december 3 és 20 között.

Kimelt kép: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Forrás: tv2 sport.dk, tv2.no

A Dániasport közösségi oldalán illetve a https://daniasport.hu/ oldalon  található cikkek a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A https://daniasport.hu/  cikkei és tartalmai kizárólag csak, forrás megjelölésével felhasználhatók!Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet!