KÉZILABDA

Thea Mørk befejezte a pályafutását , Nina Müller is idő előtt távozik Randersból.Emil Nielsen Nantesban.

Nora Mørk húga  a 27 éves Thea Mørk befejezte pályafutását 

Thea Mørk. Foto: (Allan Jensen/EVENTMEDIA).

A még mindig csak 27 éves balszélső sérülése miatt nem folytatja tovább aktív karrierjét -adta ki klubja egy sajtó közleményt.

Thea Mørk a nyáron érkezett a Koppenhága csapatába, sajnálatos hogy csak félszezont tudott a csapata rendelkezésére állni.

-Nagyon nehéz időszakon vagyok túl ,mióta haza kellett utaznom az EB-ről. Nehéz elviselni, hogy megint a pálya széléről kell néznem a csapattársakat egy újabb sérülés miatt. Sajnos már nem tudok motivációt találni. -mondta a balszélső.

-Be kell látnom, hogy a testem nem alkalmas már az élsportra . Nincs értelme annak, hogy újra és újra kezeléseket kapjak, hosszú rehabilitációkat végezzek, mert a testem nem bírja ezt, bár nagyon szeretek kézilabdázni. -mondta a klub honlapján.

Nina Müller  azonnali hatállyal befejezi Randersben

Foto: Allan Jensen/EVENTMEDIA.

Sajnálatos, hogy ilyen hírt kell közöljünk, de egyéni szponzora a Lasergame nem teljesítette szponzorációs ígéretét. Bár mi nagyon boldogok voltunk, hogy Ninát a csapatban tudhattuk ezért  megpróbáltunk mindent, de sajnos nem tudtunk egyezségre jutni.

Sok sikert kívánunk neki a jövőben. Nina Müller ebben a szezonban nem játszik már első osztályban sehol.-nyilatkozta Per Rasmussen a csapat honlapján.

Emil Nielsen  a francia Nantesban kezdi a 2019/20-szezont

Mint ahogyan azt több helyen is találgatták, a Skjern 21 éves kapusa nem folytatja tovább klubjában, helyette a francia Nantes-ban fog kézilabdázni 2019 nyarától.

-Nagyon örülök és büszke vagyok hogy a HBC Nantes-ban folytathatom a pályafutásomat. Meggyőződésem, hogy a fejlődésem érdekében jó döntést hoztam, hiszen a klub az európai elit klubok közé sorolható. Kétszer már játszottam Nantes-ban, ahol mindig csodálatos atmoszféra van.-mondta a fiatal kapus tehetség.