KIEMELT HÍRLABDARÚGÁSLEGFRISSEBB

Ütött a dán labdarúgó-válogatott órája

Sajtótájékoztatót tartott a DBU, ahol bemutatták a dán labdarúgó-válogatott új óráját, amely tisztelgés a 12. ember előtt, aki mindig a csapat mögött áll, és segít megünnepelni a futball nagy pillanatait.

A dán labdarúgó-válogatott órája. Fotó, Kiemelt kép: About Vintage
A dán labdarúgó-válogatott órája. Fotó, Kiemelt kép: About Vintage

A férfiválogatott a tavaly nyári Európa-bajnokság után újra egyesítette a nemzetet. A női válogatott pedig varázslatos hangulatot teremtett, amikor először játszott a Parkban. Ez az óra a dán futballt jellemző egyedi szellemiség szimbóluma – olvasható a DBU közleményében.

“Éppen a nagy pillanatokban találtunk közös nevezőre. Az About Vintage-nél szeretnénk megünnepelni és megbecsülni az élet fontos pillanatait. A DBU által nyújtott élmények és emlékek, amelyek a játék során együtt születnek meg, alkotják azt az egyedülálló közösséget, amely a dán labdarúgást jellemzi. Ezt ünnepeljük ezzel az órával.”

“Amikor a dán válogatottak játszanak, az arról is szól, hogy teremtsenek egy közösségi érzést, összetartozást, nagy pillanatokat és csúcsélményeket, amelyeket sosem felejtünk el. Minden nemzeti csapatunk a dánoké. Az új óra emlékeztet minket azokra a pillanatokra, amikor az idő megáll, és azokra a nagy pillanatokra majd, amelyek még várnak ránk a jövőben” – nyilatkozta a DBU sportigazgatója Peter Möller.

Hivatalos megjelenése a limitál szériás óráknak, szeptember 20-a 12 óra. Előjegyzést és feliratkozást az órára, amely két méretben kapható majd, a gyártó oldalán (About Vintage) lehet megtenni.

Reklám:

Kérjen részletes tájékoztatót a Dániasporttól a VEO-kamerákról és vásároljon 50%-os kedvezménnyel!
Referenciáink közt magyarországi labdarúgó és kézilabda topklubok is megtalálhatóak!

Írjon nekünk még ma az info@daniasport.hu-ra!

A DÁNIASPORT a VEO KAMERÁK AMBASSADÖR PARTNERE!

Kérjen részletes tájékoztatót a Dániasporttól a VEO-kamerákról és vásároljon 50%-os kedvezménnyel!
Referenciáink közt magyarországi labdarúgó és kézilabda topklubok is megtalálhatóak!

Írjon nekünk még ma az info@daniasport.hu-ra!

A DÁNIASPORT a VEO KAMERÁK AMBASSADÖR PARTNERE!

Kapcsolódó tartalom: