KIEMELT HÍRLABDARÚGÁSLEGFRISSEBB

Ez történt a 3F Superliga 14. fordulójában: edzőváltást hozott a 6-0-ás vereség

Vasárnap délutántól, hétfő estig tartott a 3F Superliga 14. fordulója, ahol 46.808, átlagban 7801 néző foglalt helyet a lelátokon. Rangadót nyert az FCM, de a forduló legmeglepőbb eredménye Haderslevben született meg.

Raphael Onyedika (FCM) Fotó : Superliga.dk
Raphael Onyedika (FCM) Fotó: Superliga.dk

FC Nordsjaelland – Aalborg 0-2 (0-0) 2511 néző

Hogy mennyire igazságtalan tud lenni a futball – és a VAR- az ennek a mérkőzésnek az összefoglalójában is jól látszik. A hazai csapat fiatal játékosai csak kapufáig jutottak, majd a vendégek segítségére sietett a VAR és egy tizenegyesből megszerezték a vezetést.

Az összefoglalóban a szezon legnagyobb játékvezetői bakija is megtekinthető!

Randers FC – FC Midtjylland 1-3 (0-2) 6182 néző

Raphael Onyedika (FCM) jelentette a különbséget a két csapat között az első félidőben. A vendégek 20 éves középpályása kétszer is betalált a Randers kapujába. Az FCM győzelme megérdemelt.

FC Koppenhága – Vejle 3-0 (2-0) 18.941 néző

A tippajánlónkban is sima 1-est tippeltünk, a sereghajtó nem igazán tudta megszorítani a hazai csapatot. A mérkőzésen gólt szerzett a 18 éves izlandi Hakan Arnar Haraldsson, érdemes lesz megjegyezni a nevét!

Viborg – Bröndby 0-1 (0-0) 7724 néző

Mint ahogyan egy héttel ezelőtt, most is a hajrában szerzett góllal nyert a bajnokcsapat akkor is és most is a csereként beálló Cappis volt a nyerőember. A mérkőzés képe alapján az egyik pontra rászolgált volna hazai csapat.

Soenderjyske – Silkeborg 0-6 (0-1) 3661 néző

A forduló legmeglepőbb eredménye született Haderslevben, ahol a feljutó Silkeborg ismét bizonyította, hogy egy igen stílusosan játszó együttes a 3F Superligában. A SoenderjyskE veresége Michael Boris állásába került, ahol a klub elismerte, hogy nem a legmegfelelőbb munka körülményeket biztosítottak a vezetőedzőnek és a stábjának.

Odense – Arhus 0-0 7789 néző

Kevés igazi helyzet akadt a mérkőzésen. Az eredmény igazságos, aminek egyik fél sem örülhetett igazán, mert így leszakadtak a felsőházat jelentő 6. helytől.

A 3F Superliga állása a 14. forduló után. Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga állása a 14. forduló után. Fotó: Superliga.dk

Kapcsolódó tartalom: