KIEMELT HÍRLABDARÚGÁS

Ez történt a 3F Superliga 18. fordulójában

Péntektől hétfő estig tartott a rangadókkal teletűzdelt 3F Superliga 18. fordulója. “Időntúli” tizenegyessel egyenlített a FC Koppenhága. 19 gól és sok érdekes jelenet a mérkőzések összefoglalójában.

A 3F Superliga állása a 18. forduló után. Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga állása a 18. forduló után. Fotó: Superliga.dk

Vejle – Horsens 0-0

Mély talajú pályán mindkét csapat sok helyzetet dolgozott ki, de befejezésekkel nem volt szerencséjük.

FC Nordsjaelland – Aalborg 2-2 (1-1)

Változatos jó iramú mérkőzésen, helyzetek maradtak ki mind a két oldalon.

Odense – Randers 2-1 (1-1)

A holland Mart Lieder találatával nyert a hazai csapat, és megkezdte a hajrát a 3F Superliga felsőházba jutásért.

FC Koppenhága – Arhus 3-3 (1-3)

Nem mindennapi jeleneteket láthattak a tv-nézők vasárnap délutáni mérkőzésen.

“Időntúli” tizenegyessel egyenlített a hazai csapat.1-0-ás koppenhágai vezetés után a vendégek 10 perc alatt rúgott három góllal megfordították a mérkőzést, majd a második felidőben Daramy találatával egy gólosra csökkentették a hátrányukat. A hat perces hosszabbítás utolsó másodperceiben egy vitatott jelenetet nem vett észre a játékvezető, majd lefújta a találkozót. A VAR-nál viszont nem ért véget a mérkőzés és a játékvezetőnek érkezett az üzenet, érdemes lenne visszanéznie egy kétes esetet. Az ítélet 11-es, amit Wind értékesített a hazaiaktól, így kialakult a 3-3-as végeredmény.

A botrányosan véget ért találkozó még a sajtóban is folytatódott másnap. Az arhusi elnök hétfőn telefonon kért elnézést az FC Koppenhágától a vasárnapi meccs után mondott meggondolatlan szavaiért.

FC Midtjylland – Bröndby 1-0 (0-0)

A herningi rangadón a hazaiak fiatal középpályása Gustav Isakson egy kapusról kipattanó labdát értékesített és ezzel megrúgta élte első bajnoki gólját ami máris három pontot ért és első helyet a tabellán.

Sönderjyske-Lyngby 1-4 (0-2)

Meglepetéssel zárult a forduló. A vendégek teljesen megérdemelten nyertek még ilyen arányban is a Superliga hétfő esti mérkőzésen.

A 3F Superliga állása a 18. forduló után:

A Veo Ambassador partnere a Dániasport.hu
A dán Veo cég magyarországi partnere a Dániasport.hu. Elérhető áron mérkőzés és játékoselemzés, nem csak a legnagyobb klubok számára. Írjon nekünk bártan, még ma! További információ : info@daniasport.hu