KIEMELT HÍRLABDARÚGÁSLEGFRISSEBB

Ez történt a 3F Superliga 21. fordulójában

Péntektől hétfő estig tartott a 3F Superliga 21. fordulója. A hat mérkőzésen 15 gólt láthatott a stadionokba kilátogatott 41 372 néző. A forduló rangadóját az FC Köbenhavn nyerte Herningben!

Egy a 94. percben rúgott góllal nyert az FC Koppenhága az FC Midtjyllandnál. Fotó: FCM.dk
Egy a 94. percben rúgott góllal nyert az FC Koppenhága az FC Midtjyllandnál. Fotó: FCM.dk
FC Nordsjaelland – Sönderjyske 1-1 (0-1) 2756 néző

Álom kezdés a vendégek részéről! Tchamba fejjel volt eredményes egy szöglet után, így már az első percben vezetést szereztek. Elmondhatta ezt a hazai csapat is a második félidő elején, akkor érkezett az egyenlítő gól, és alakult ki az általunk is megjósolt döntetlen. Több nem volt a két csapat játékában péntek este.

Viborg – Vejle 2-0 (1-0) 4227 néző

Megérdemelt hazai siker, a vendégeknek csak egy meg nem adott gólra futotta. A Vejle veresége Peter Sörensen állásába került, hétfőn megköszönte a moldáviai tulajdonos a munkáját.

Randers – Silkeborg 2-1 (1-0) 5108 néző

Ismét majd 70 százalékos labdabirtoklással szenvedett vereséget a Silkeborg. A Randers rutinosan kihasználta az adódó lehetőségeket, a fiatal vendégek csak az utolsó percben tudtak szépíteni!

Bröndby – Arhus 1-1 (1-0) 23.128 néző

Megszakadt egy nagyon szép sorozat a Bröndby részéről, igaz, a vereség nem veszélyeztette őket, de a győzelemhez több kellett volna.

FC Midtjylland – FC Köbenhavn 0-1 (0-0) 11.288 néző

Az FCM-nél idei nézőcsúcsot hozott a vasárnap esti rangadó. Két PSV-meccs között sikerült a vendégeknek elhozni a három pontot Herningből. Köszönhetik ezt a hazai csapat kapusának, aki a 94. percben passzolt rossz helyére és Babacar köszönte szépen a lehetőséget!

Odense – Aalborg 2-3 (1-1) 6153 néző

A 21. forduló egy igazán jó és fordulatos mérkőzéssel zárult, ahol a vendégeknél győzelemmel debütált a kispadon a vezetőedző Lars Friis, akit a Viborgtól vásárolt ki az Aalborg.

A 3F Superliga állása a 21. forduló után.
A 3F Superliga állása a 21. forduló után. Fotó: Superliga.dk