KÉZILABDA

Jan Leslie nyilatkozott az új csapatáról.

A toronymagas célok sem ijesztik meg a rutinos dán edzőt Jan Leslie-t, hogy a CSKA Moszkva álmait valóra váltsa.

Pár hónappal ezelőtt honlapunk elsőként számolt be egy érdekes pletykáról, ami azóta már valósággá érett a tavasz folyamán.

Jan Leslie az utolsó csapatánál a Ribe-Esbjerg-nél. Fotó: Hans Chr. Gabelgaard
Jan Leslie az utolsó csapatánál a Ribe-Esbjerg-nél. Fotó: Hans Chr. Gabelgaard

Egy hét múlva repülőre ül, majd elkezdi a munkát Moszkvában az esbjergi edző, aki 2017 novemberében ült utoljára a kispadon, akkor a Ribe-Esbjerg férfi csapatánál dolgozott.

Hosszú idő telt azóta, mióta nem dolgoztam. A terv az volt, hogy hamarabb létrejön az új projekt, de nem minden alakult a tervek szerint. Egyszerűen most boldog vagyok, hogy hamarosan újra egy csapatot irányíthatok.”

Az új klubjának a CSKA Moszkvának már van foci és jégkorong csapata is a most alakult női csapat mellett.

A tulajdonos a dús gazdag üzletember Sergey Shishkarev, aki egyben az orosz kézilabda szövetség elnöke is.

A moszkvai csapat célkitűzése, hogy három év múlva, megnyerjék a Bajnokok Ligáját.

A célok adottak, megnyerni az orosz bajnokságot két év múlva, majd a Bajnokok Ligáját a harmadik évben.

Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy engem választottak. Tudom azt is, hogy nem a két szép szememért kaptam ezt az állást. Nyertem több címet is Dániában, Oroszországban a Rosztov Don csapatánál is dolgoztam, van Bajnokok Ligája tapasztalatom és EHF Cupa győzelmem is van. Itt is eredményeket várnak tőlem.-nyilatkozta az edző a jv.dk-nak

Sokat nem lesz távol Dániától Jan Leslie, mert augusztus elején felkészülési tornán a Ringkøbing-Skjern Elit-Kupán veszt részt csapatával.

Forrás,fotó: jv.dk

A Dániasport közösségi oldalán illetve a https://daniasport.hu/ oldalon  található cikkek a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A https://daniasport.hu/  cikkei és tartalmai kizárólag csak, forrás megjelölésével felhasználhatók!

Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet!