LABDARÚGÁS

Leicesteri tragédia

Leicesteri tragédia:

Leicester játekosok , Kasper Schmeichel-el az élen mentek ki emlékezni a klub elhunyt tulajára, Vichai Srivaddhanaprabha-ra.

Ma 15 óra után nem sokkal nyílt ki az ajtó a Leicester hazai pályáján a King Power Stadium-ba , és egy szóvívő a klubtól lépett ki a következő üzenettel:

* Hölgyeim és uraim. Játékosok az első csapattól nagyon szeretnék abból a szögből is rátekinteni a emlékhelyre ahol most önök állnak-szólt a kegyletüket leróvó szurkolók felé. Remélem respektálják kérésüket és adnak helyet nekik…

Kicsivel utána jöttek a játékosok, a Leicester kapusával Kasper Schmeichel-el az élen a stadionból. A dán játékos a klub elhunyt tulajának fia Aiyawatt Srivaddhanaprabhat mögött jött ki.

A fiú Aiyawatt Srivaddhanaprabha jött ki majd Kasper Schmeichel utána. Foto: Paul Ellis / Ritzau Scanpix

Kasper Schmeichel nyilt levélben búcsuzott a csapat tulajától :

* Teljesen megtörtnek ézem magam. – Sosem találkoztam még olyan emberrel mint te. Keményen dolgoztál, nagyon elkötelezett, szenvedélyes, barátságos és nagylelkü voltál.

* Megváltoztattad a labdarúgást. Örökre ! Hitet adtál mindenkinek, hogy minden lehetséges …Te inspiraltál engem, és én hittem benned…! Te adtad nekem, hogy érezzem minden lehetséges. Te megadtad nekem

az álmomat ! Megszakad a szívem, hogy sosem találkozhatok már veled az öltözöben…