KÉZILABDAKIEMELT HÍRLEGFRISSEBB

Magyar edzője lehet a Team Esbjerg csapatának!

A ma napvilágot látott hírek szerint a jövőre edzőt kereső Team Esbjerg megtalálta Jesper Jensen utódját. Az edző személye egyelőre még titkos, de egy magyar edzőre esett a választás.

Vajon ki lesz az új edző Esbjergben? Fotó/Kiemelt kép: Szerkesztett kép Forrás: teamesbjerg.dk

Egyes dán sajtó értesülések szerint magyar edzője lehet a Team Esbjerg csapatának. Honlapunk információja szerint közel a megállapodás a felek között, már csak az edző középfokú angol nyelvizsga papírjaira várnak!

A klub vezetése kikérte a játékosok véleményét is a döntésről, akik nagyon szívesen dolgoznának a magyar edzővel.
Ezt a lányok többége így indokolta:” Ez az edző híres arról, hogy kikéri a játékosok véleméményét, és az alapján állítja össze a taktikát. Valamint roppant türelmes és empatikus.”

A dán források azt is megjegyzik a, hogy az edző jelenlegi munkaadója ellenszolgáltatásként azt kéri a dánoktól, hogy bocsássák rendelkezésükre a Dániában nagyon népszerű “olcsó fitness, drága kocsma programot”, amellyel a magyar fél szeretné a Tao programot felváltani.

A Dániasport megkereste a Team Esbjerg egyik magyar bérletesét, és ő így nyilatkozott: “Igen, hallani ilyen híreket a városban. Állítólag a vezetőség előszerettel nézegeti a jofogas.hu-t , amikor játekosokat keres és így akadtak erre a nem mindennapi lehetőségre.”

Honlapunk a napokban próbál utánajárni az edző kilétének, így érdemes minket továbbra is követni itt, illetve a Facebookon, az Instagramon és Twitteren is.

Dánia, 2023 április 1.

Szerző: Daniasport.hu