KÉZILABDAKIEMELT HÍRLEGFRISSEBB

Erősít a Ferencváros BL ellenfele

A Team Esbjerg csapata az európai klubkézilabdázás élvonalába került, és a kézilabdás sikerek mögött álló cég néhány éven belül eléri a 30 millió dán korona (4 millió Euró) forgalmat. A 2027-es mestertervben leírt végső cél az, hogy a világ legjobb női kézilabda klubcsapatává váljon. Ennek eléréséhez még több sportolói és pénzügyi erőre lesz szükség.

Dennis Hansen (balra) a Bluebyte tulajdonosa, mától a Team Esbjerg résztulajdonosa is. Fotó: Teamesbjerg.dk

Az igazgató tanács

Jelenleg három helyi üzletemberekből álló igazgatói tanácsa van a Team Esbjergnek. Bjarne Pedersen – Pedersen Group, Kurt Skov – Blue Water Shipping és 2019 ősze óta Peter Jörgensen Sport Collection (a Skechers dániai forgalmazója szerk.) Ez a tulajdonosi kör most Dennis Hansennel bővül, aki a Bluebyte informatikai cég tulajdonosa. Az új társtulajdonos már 17 éve szponzor, így alaposan ismeri a csapatot, az üzletet és azokat az értékeket, amelyekre a Team Esbjerg épül.

Az új tag

“Már régóta követem a csapatot, és már régóta megfertőzött a Team Esbjerg szellemisége. Eddig a pálya széléről próbáltam egyre jobban hozzájárulni ennek a fantasztikus kézilabdaklubnak a fejlődéséhez, és új társtulajdonosként most már egyre közelebb kerülök hozzá.” – mondta a 42 éves Dennis Hansen, és hozzáteszi.

“Nagyon tisztelem a három jelenlegi tulajdonos által végzett munkát, és remélem, hogy energiával és ötletekkel tudok hozzájárulni ahhoz, hogy tovább tudjuk fejleszteni az egész produktumot. A kézilabda mellett a Team Esbjergnek szórakoztatást is kell nyújtania, és szeretnék segíteni az általános élmény javításában.”

Bjarne Pedersen, az igazgatótanács elnöke elmondta, hogy Dennis Hansennel már egy ideje folyik a párbeszéd arról, hogy közelebb hozzák őt a Team Esbjerghez. Alig várja, hogy új szintre emeljük az együttműködést, és kihasználjuk aktív befektetői hozzáállását a Team Esbjerg Elitehandbold A/S vezetésében.

“Növekedésünkkel és ambícióinkkal összhangban nagyobb sport- és pénzügyi erőre, valamint még nagyobb hálózatra van szükségünk Esbjergben és a környéken, hogy támogassuk a 2027-es mesterterv céljait. A Bluebyte Dennisszel az élen egy helyi vállalat, amely pontosan ezeket a területeket kínálja. Dennis szíve a helyén van, és egy másik generációhoz tartozik, mint mi, az eddigi tulajdonosok. Ő valóban felkészült arra, hogy belépjen, és meghozza azt a megújulást, amelyre egy olyan vállalatnak, mint a miénk, szüksége van.” mondta Bjarne Pedersen.

A Team Esbjerg tulajdonosi csoportja most először négy részvényesből áll, és egyenlő arányban birtokolják a vállalatot. Ezzel Dennis Hansen is, a többiekhez hasonlóan, helyet kap a Team Esbjerg Elitehandbold A/S igazgatótanácsában.

Röviden a Bluebyte-ról:

IT-tanácsadó cég Esbjerg egyik kertvárosi negyedében Guldagerben, 30 alkalmazottal. A jelenlegi Bluebyte-ot 2005-ben Dennis Hansen alapította IT Forum Esbjerg néven. A növekedést és felvásárlásokat követően nevet változtatott, és 2023-ban jelentős márkaoptimalizáláson esett át. A Bluebyte két szálon fut: webináriumok, szemináriumok és videók segítségével képessé teszi az ügyfeleket arra, hogy a legtöbbet hozzák ki az IT-infrastruktúrájukból, és a legmagasabb szintű IT-biztonságot nyújtja az ügyfeleknek.

Kapcsolódó tartalom: