KIEMELT HÍRLABDARÚGÁSLEGFRISSEBB

3F Superliga: Az újonc Vejle BK vezeti a bajnokságot!

Péntektől-hétfőig tartott a 3F Superliga hatodik fordulója, ahol 17 gólt láthattak a stadionokba korlátozott számban kilátogatott nézők.

3F Superliga,  6. forduló eredményei Fotó: Superliga.dk
3F Superliga, 6. forduló eredményei Fotó: Superliga.dk

Lyngby-Odense 0-3 (0-2)

Jeppe Tverskov az Odense csapatkapitánya nem kímélte volt klubját. Két góljával a mezőny legjobbja volt a 27 éves játékos.

Bröndby-FC Midtjylland 2-3 (1-0)

Kettő nullás hátrányból állt fel az FCM. A harmadik góljuk igazán szerencsésen esett a mérkőzés 94.percében. Talán a döntetlen igazságosabb lett volna.

Horsens-FC Nordsjealland 1-1 (1-0)

Teljesen felborult a pálya a második félidőre, az FCN erőfeszítései a hajrában csak az egyenlítésre volt elég. A Horsens még mindig nem nyert mérkőzést a bajnokságban.

Randers-Sönderjykse 1-2 (1-2)

A világos kékek meccsén a vendégek már a 27. perctől ember hátrányba kerültek. Viktor Ekani 1-1-es állásnál két perc alatt gyűjtött be két sárga lapot. Haji Wright az amerikai támadó jó formájára továbbra is tart, a győztes gólt két emberrel a nyakán, egy remek egyéni akció után szerezte meg. Ha egy napra is, de a Sönderjyske vezette a 3F Superliga tabellát!

Arhus-FC Koppenhága 0-1(0-1)

Igazán parázs mérkőzést nyert meg az FCK. Jonas Wind ‘panenkázta” be a VAR által megítélt 11-est.

Aalborg-Vejle 1-3 (1-1)

Ha van meglepetés az európai bajnokságokban, akkor a 3F Superliga újoncának, a Vejlenek szereplése mindenképpen ide tartozik. Jól kezdett az Aalborg, de ez sem fogta meg a vendég Vejlét, Sousa góljaival átvették a vezetést, majd a hajrában egy szép szóló után Ezzatollahi döntötte el a mérkőzést. A 70-80-as évek sikercsapata a Vejle, most újra vezeti a Superligát!

3F Superliga a 6. forduló után. Fotó: Superliga.dk
3F Superliga a 6. forduló után. Fotó: Superliga.dk

Kapcsolódó cikk: