KIEMELT HÍRLABDARÚGÁSLEGFRISSEBB

Bundagyanú egy Superliga mérkőzésen

Gyanús eseményeket észleltek a fogadóirodák egy tavaly októberi Superliga mérkőzésen.

Az aalborgi labdarúgó klub egyik legjobb játékosa a védő Jores Okore került gyanúba, amit a Nordsjællandi Rendőrség is megerősített.

Jores Okore sárga lapot érő szerelése lett gyanús a rendőrségnek. Fotó Ekstra Bladet, Lars Poulsen.

A játékos csapata, az AB 1-0-ra vezetett az OB ellen, amikor a védő a mérkőzés hosszabbításának 3. percében egy brutális mozdulattal állította meg a félpályánál az ellenfél játékosát, amiért a Sandi Putro játékvezető sárga lapot adott neki.

A fogadóirodák gyanús, a megszokottnál jóval nagyobb pénzmozgást észleltek arra a kimenetelre, hogy Jores Okore sárga lapot kap a mérkőzésen.

A védőnek ez volt az első szabálytalansága az összecsapáson, de ez igazán emlékezetesre sikerült, mellbe rúgta az ellenfelét.

A jelenet itt tekinthető meg: tipsbladet.dk

Az újság megjegyzi, hogy régóta ismerik az esetet, mert Dániában több fogadás szervezéssel rendelkező iroda is érzékelte a felettébb gyanús pénzmozgást. Az is tudomásukra jutott, hogy hatszámjegyű összegről van szó és nem külföldön, hanem Koppenhágában játszották meg a fogasdást.

Az AALBORG labdarúgó klub is megerősíttette, hogy tudnak a rendőrség vizsgálatáról, de nem tértek ki arra miszerint egy játékosuk került a rendőrség látókörébe, csak annyit jegyeztek meg, hogy egy mérkőzésről van szó. További információt nem adtak az újságíróknak.

Az Ekstra Bladet kereste a játékost és a menedzserét is Nikola Juricot, de ők nem kívánták kommentálni az esetet.

Egy korábbi cikkünkben már foglakoztunk egy dániai bundagyanúval .

Akkor Chris Kronow Rasmussen szakértő szerint felbukkant a bunda Dániában is.

-“Meg vagyok győződve arról, hogy a bunda, a mérkőzések manipulálása megjelent Dániában is. Talán nem a svéd nívón, de létezik.

Jores Okore (27éves) 8-szoros dán válogatott játékos, aki többek között megfordult az FC Nordsjælland , Aston Villa és az FC Koppenhága csapataiban is, mielőtt az Aalborgaba igazolt.

Forrás, Ekstra Bladet.dk, Kiemelt fotó: Lars Poulsen