KIEMELT HÍRLABDARÚGÁS

Ez történt a 3F Superliga 30. fordulójában.

Péntektől-hétfőig tartott a 3F Supeliga 30. fordulója, ahol 21 gólt láthattak a korlátozott számmal látogatható stadionokban a nézők.

A 30.forduló eredményei.fotó: Superliga.dk

Mi a Debrecen és az Esbjerg csapatai között a hasonlóság? Ki nyerte a Superliga csúcsrangadóját ? Miért az FC Midtjylland Európa legszemtelenebb csapata? – ez történt a 3F Superliga 30. fordulójában:

Jó formában várta az Arhus a mérkőzést, de egy 6 perces rövidzárlat alatt kapott 3 gól az első félidőben végzetesnek bizonyult. Arhus-Aalborg 1-4 (1-3)

A szerdai kupadöntőre készülő hazai csapat a már kieső Silkeborgot fogadta és a hajrában lőtt góllal feljött a csoport második helyére. Soenderjyke-SIlkeborg 1-0 (0-0)

Mi a Debrecen és az Esbjerg csapatai között a hasonlóság, tettük fel a kérdést. A válasz, mind a két csapat tavaly harmadik volt hazája bajnokságában és indulhatott az EL-ben is, a hétvégén mind a ketten kiestek az első osztályból…. Hobro-Esbjerg 2-1 (0-0)

Az FC Nordsjaelland csapatában a sok fiatal játékos nem találta az ellenszert a Bröndby rutinosabb védői ellen. A vendég csapat okosan játszva kihasználta a hazai csapat hibáit és elvitte a számára nagyon fontos három pontot Farumból. FC Nordsjaelland-Bröndby 0-2 (0-1)

A 3F Superliga csúcsrangadóját játszották vasárnap este Koppehágában a Parkenben. A vendég FC Midtjylland idegenben képtelen veszíteni, a statisztikák szerint Európa “legudvariatlanabb” vendége, hiszen mindenhonnan ponttal vagy pontokkal távozik. Nem volt ez másképpen az FC Koppenhága ellen sem. Hat fordulóval a vége előtt 11 ponttal vezetik a bajnokságot, így gyakorlatilag bajnoknak tekinthetők. FC Koppenhága-FC Midtjylland 1-2 (0-1)

A Fyn-szigeten kezdenek felébredni az Európa-kupa indulás reményei. A Silkeborg elleni elszenvedett 6-0ás vereség óta három győzelem következett. A csoport elsőség szinte biztos, ami azt is jelentheti, hogy még játszhatnak a nemzetközi kupás helyért a folytatásban. Odense-Lyngby 3-1 (0-1)

A 3F Superliga állása a 30. forduló után.