KIEMELT HÍRLABDARÚGÁSLEGFRISSEBB

Ez történt a dán labdarúgó bajnokság a 3F Superliga 4.fordulójában

Péntektől hétfő estig tartott a dán labdarugó bajnokság a 3F Superliga 4.fordulója, ahol a forduló rangadóját több mint 31.000 néző tekintette meg! A bajnoki forduló mérkőzéseinek összefoglalójában 23 gól látható!

A 3F Superliga 4. fordulójának eredményei Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga 4. fordulójának eredményei Fotó: Superliga.dk
Silkeborg – Viborg 4-1 (1-0) 3708 néző

Minden tippajánlónk legnehezebb mérkőzése a péntek estére kiírt nyitó mérkőzés. Nem volt ez másként most sem. Mi döntetlent vártunk a két feljutó összecsapásán, a hazai csapat viszont nem és második félidőben felülmúlták a Viborgot és továbbra is veretlenek a Superligában.

FC Midtjylland – Vejle 4-1 (1-0) 7682 néző

A péntek este a második mérkőzésén a FC Midtjylland fogadta a vendég Vejlét. Mivel Dániában sosem halasztanak el bajnoki mérkőzést nemzetközi kupamérkőzés miatt ezért és az őket súlytó betegség, sérülések miatt több játékos is bizonyítási lehetőséghez jutott a bő keretükből, amivel éltek is és magabiztosan győzték le a vendégeket.

Randers FC – SönderjyskE 1-0 (1-0) 3225 néző

A Randers esélyeshez méltóan játszott az első félidőben és szerezte meg a vezetést a mérkőzés elején. A második félidőben még kimaradt az “év helyzete” a hazai csapat részéről, ami után viszont a vendégek rohamai következtek, de több ígéretes próbálkozásaik ellenére sem jártak sikerrel.

FC Koppenhága – Bröndby 4-2 (2-1) 31.297 !
A dán labdarúgó bajnokság a 3F Superliga csúcsrangadója az FCK - Bröndby. A találkozón 31297 néző foglalt helyet a Parkenben. Fotó: Superliga.dk
A dán labdarúgó bajnokság a 3F Superliga csúcsrangadója az FCK – Bröndby. A találkozón 31297 néző foglalt helyet a Parkenben. Fotó: Superliga.dk

Egy igazi, hamisítatlan dán derbyt rendeztek a Parkenben, ahol fergeteges hangulatot varázsoltak a két csapat szurkolói. Sajnos néhány kellemetlen közjáték is megzavarta a mérkőzést, füstbomba, petárda és néhány tárgy bedobása a pályára elmaradhatott volna, de a mérkőzésre nem lehetett panasza a nézőknek.

Aalborg – Arhus 2-0 (1-0) 7903 néző

Az, hogy nyert a hazai csapat még talán nem is akkora meglepetés. Az már annál inkább, hogy a vendég Arhus újabb vereséget szenvedett. Valamit nagyon elrontottak a nyáron, a nemzetközi kupából váratlanul kiestek, a bajnokságban még mindig nem nyertek mérkőzést, ez sokiág nem mehet így Dánia második legnagyobb városában.

FC Nordsjaelland – Odense 3-1 (1-0) 2485 néző

Magára talált az FCN. Második győzelmüket aratták hétfő este a vendég Odense ellen, akik az egy nullást hátrányt még letudták dolgozni, de a norvég fiatal tehetség Schjelder kiharcolt majd értékesítette is a tizenegyest, amire már nem tudott válaszolni az OB.

A 3F Superliga állása a 4. forduló után. Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga állása a 4. forduló után. Fotó: Superliga.dk

Kiemelt kép: Superliga.dk