KÉZILABDAKIEMELT HÍR

Feltörték a holland világbajnok, Estavana Polman Twitter fiókját

Igazán váratlan és egyben kellemetlen élményben lett része a hollandok világbajnok kézilabdásának Estavana Polmannak, amikor rátekintett a Twitter profiljára tegnap.

Estavana Polman Twitter fiókját feltörték Fotó: Telegraaf.nl

Polman Twitterjén váratlanul arab nyelvű szövegek jelentek meg, ráadásul a kézilabdázónő profilképét is kicserélték: egy arab férfi képe került oda, aki mellett Kuwait zászlója látható. Polman szerint feltörték a fiókját.

“Nem én csináltam” – hangsúlyozta a meglepett Estavana.

Rafael van der Vaart barátnője az Instagram-profilján kiemeli, hogy nagyon bosszantónak találja az esetet, és már dolgozik a megoldáson. “Nem használom már a Twittert, de ettől még dühítő. Azt akarom, hogy mindenki tudja, hogy nem tőlem származik a tartalom”.

A Japánban rendezett világbajnokság MVP-je, az Instagrammján osztotta meg a kellemetlen hírt.

Időközben az idővonala is megtelt arab nyelvű szövegekkel, és már arab válaszok is születtek rájuk. Az egyik tweet az iszlám  “cukorünnepre” vonatkozik, valamint megemlít az áldozati ünnepet is. A Google Translate szerint az első tweet azt állítja, hogy a “régi profil” tulajdonosa “megromlott”, és ezért csinált újat…

Estavana Polman Twitter fiókja…..feltörve

Forrás, Kiemelt kép : Telegraaf.nl

Fordítás, szerző : dániasport.hu – Kósa Lajos.

A Dániasport közösségi oldalán illetve a https://daniasport.hu/ oldalon  található cikkek a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A https://daniasport.hu/  cikkei és tartalmai kizárólag csak, forrás megjelölésével felhasználhatók! Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet!