EGYÉBLABDARÚGÁS

Labdarúgás: Zlatan Ibrahimovic Los Angelesben is megmutatta, hogy honnan származik.

Zlatan egy mondtattal helyére tette a los angelesi ingatlankereskedőt.

Ámbár Zlatan Hollywood-ba költözött, egy pillanatra sem felejtette el honnan jött.

Foto: SplashNews.comlatan amikor Maimiban pihen.

Miután a svédek sztárja, családjával együtt Los Angels-be be tette át székhelyét, elmentek a feleségével egy házat megnézni.

Amikor az ingatlankereskedő Los Angeles-ben megpóbálta megtanítani, hogyan élnek és viselkednek a híres és gazdag emberek, akkor egy pillanatra elfelejthette, hogy ki az ügyfele. Vagy talán azt sem tudta kicsoda…

Egy biztos a választ amit a svéd szuper egó-val rendelkező játékostól kapott, nem felejti el egy hamar.

Az Ibrahimovic család, amikor rátalált a megfelelő házra, leültek, hogy átbeszéljék milyen bútorok kellenek az új otthonukba.

Feleségem megtalálta a házat amilyet szerettünk volna, de nem volt benne bútor.

-Mondtam menjen el az IKEA-ba és vásároljon be mindent, amire szükségünk van. Az ingatlanos erre azt mondja nekem, hogy Los Angelesben a gazdagok nem szoktak az IKEA-ban bútort vásárolni maguknak.

n válaszoltam neki: tudom, hogy Ők nem szoktak, csak az intelligens emberek vásárolnak ott. 

Foto: Jae C. Hong/Ritzau Scanpix

Második szezonját kezdi a LA Galaxy-nál március 2-án.

Ezt a storyt mesélte el Ibrahimovic az MLS szezon nyitója előtt egy show keretében, amit az LA Galaxys szurkolóinak tartottak -írta meg az aftonbladet svéd újság.

Természetesen a maga stílusában arra a kérdésre is választ adott, hogy a hamarosan hosszú szünet után újra induló Trónok harcának mi lesz a vége 2019-ben.

-Természetesen, Én leszek a trónon!- adta a választ Zlatan.

 

Forrás: Ekstra Bladet.

szerző, fordító: daniasport.hu

A Dániasport közösségi oldalán illetve a https://daniasport.hu/ oldalon  található cikkek a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A https://daniasport.hu/  cikkei és tartalmai kizárólag csak, forrás megjelölésével felhasználhatók!

Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet!