KÉZILABDA

Sérült a Győri Audi ETO Kc két skandináv sztár játékosa az EB- előtt.

A norvég csapatkapitány sérült az EB-előtt.

Stine Bredal Oftedal

Stine Bredal Oftedal nem játszott  a magyar csapat ellen csütörtökön amikor a  házigazda norvég válogatott 25-19-re nyert az első mérkőzését a Møbelringen Kupán.

A sérülése nem volt meg nevezve, de állítólag  izomsérülés bajlódik.

-Ha minden így folytatódik mint eddig, akkor biztos vagyok benne, hogy jól (sérülés mentes) leszek. Szerencsére- tette hozzá. Kicsit nyomás alatt voltam amikor Norvégiába érkeztem , de most már minden rendben lesz.-nyilatkozta a norvég VG-újságnak az irányító.

A sérülés miatt le kellett cserélni Anne Mette Hasent is a dán csapat meccsén a franciák ellen.

Nagy volt az aggodalom a dán csapatnál amikor is a bal átlövő össze ütközött francia ellenfelével a mérkőzés 9.percében , majd 2 perc után végleg le is cserélték.

-Hülyeség lett volna tovább játszani és kockáztatni ,bár már még kicsit érzem de szerintem jobb lesz holnapra -mondta Anne Mette Hansen a mérkőzés után.

A pénteki vizsgálatok szerencsére semmilyen nagyobb bajt nem állapítottak meg.

-Kicsit megkönnyebbültem. Aggódtam ,de most már jól vagyok. Pozitív híreket kaptam az egészségügyi stábtól most már csak annak a  kis fájdalomnak kell elmúlnia.

-Kizártuk a térdszalag szakadást. Ettől tarthattunk hiszen egy évvel ez előtt ez volt a problémám,féltem is kicsit tőle hiszen még bennem vannak a tavalyi emlékek. Viszont ez  az érzés,fájdalom nem volt ugyan az .Most már csak egy kis fájdalmat érzek kívülről (térdnél).-nyilatkozta a TV2 Sportnak.

A mai nap a dánok a norvégokkal  (19.15-kor) míg a magyar  csapat a franciákkal ( 17.oo -kor) játszik a Møbelringen Kupa második napján.

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/landslag/handballjentene/mobelringen-cup-2018/