KÉZILABDAKIEMELT HÍRLEGFRISSEBB

“Sokat tanultam”- Háfra Noémi hazament az Odensétől

Közös megegyezéssel távozott az Odense női kézilabdacsapatától Háfra Noémi, a magyar válogatott balátlövő a súlyos térdsérülése után Magyarországon folytatja a rehabilitációt.

Háfra Noémi az Odense játékosakén Fotó/ Kiemelt kép odensehaandbold.dk
Háfra Noémi az Odense játékosakén Fotó/ Kiemelt kép odensehaandbold.dk
A klub közleménye szerint a játékos nagyon vágyott arra, hogy visszamenjen Magyarországra, ahol a családjához is közelebb lehet.

A klub úgy döntött, teljesíti a kérését, hogy Noémi optimális környezetben készülhessen és gyorsan visszakerüljön a kézilabdapályára.

Súlyos sérülés esetén nagyon fontos, hogy az emberként vegyük figyelembe, és ne csak kézilabdázóként gondoljunk rá. Nagyon szerettük volna Nonit a szezon hátralévő részében a klubnál tartani, hiszen fantasztikus lány, de megértjük azt is, hogy egy ilyen nehéz időszakban közelebb kell lennie a családhoz. Reméljük, hogy ezzel a döntésünkkel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy megerősödve térjen vissza a pályára. Sajnos a narancssárga mezben nem sokat láthattuk, de óriási tehetségéhez nem fér kétség, ezért is reméljük, hogy útjaink a jövőben újra keresztezik majd egymást” – nyilatkozta Trine Nielsen sportigazgató.

Háfra Noémi is sajnálatát fejezte ki, hogy nem tudott hosszabb ideig a csapat hasznára lenni, de ennek ellenére örül a klubnál eltöltött időnek.

„Nyugodt vagyok a döntésem miatt. Sokat tanultam a várostól, a klubtól és az országtól, amit a hátizsákomban viszek is magammal tovább. Bár a szezon rövid volt, elégedett vagyok az itt eltöltött idővel. Mindent szerettem itt! A szurkolók, a közönség csodálatosak, pozitívak és mindig támogatóak. Nagyon megkedveltem a csapatot, ahol barátokat szereztem, így elbúcsúzni is nehéz. Azt üzenem a szurkolóknak és a csapatnak, hogy még találkozunk, örömmel térek majd ide vissza! Köszönök mindent!” – nyilatkozta.

Az Odense Haandball és mindenki a legjobbakat kívánja Háfra Noéminek a jövőben, és nagyon várjuk, hogy újra a pályán láthassuk.

A tervek szerint Noémi a későbbiekben majd visszatér a Sydbank Arénába, így lesz lehetőségük a szurkolóknak elbúcsúzni tőle.

Kapcsolódó tartalom