LABDARÚGÁS

3F Superliga: Továbbra is komoly válságban az FC Koppenhága

Péntektől hétfő estig tartott a 3F Superliga 9. fordulója, ahol tovább mélyült a válság az FC Koppenhága csapatánál.

A 3F Superliga 9.fordulójának eredményei. Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga 9.fordulójának eredményei. Fotó: Superliga.dk

Lyngby-Horsens 1-1 (1-1)

Mint ahogyan azt a heti tippajánlónkban jeleztük alsóházi rangadóra került sor péntek este, ahol a Lyngby és a Horsens továbbra is győzelem nélkül állnak a mérkőzés után.

Aalborg-FC Nordsjaelland 1-1 (0-1)

Az első kapura tartó lövés utat talált a hazaiak hálójába. Hiába dolgozott rengeteg helyzetet ki az Aalborg, nem sikerült a győztes gólt megszerezniük csak az egyenlítésre futotta a második félidőben.

Odense-Sönderjyske 1-1 (0-0)

93. percben egy öngóllal egyenlítettek a vendégek, egy harcos és küzdelmes mérkőzésen. Továbbra is az élbolyban maradt ezzel az eredménnyel a SönderjyskE.

AGF- FC Midtjylland 1-2 (0-2)

Az Ajax Amszterdam ellen készülő FCM már az első félidőben megszerezte a vezetést és el is dönthette volna a mérkőzést, de nem ezt tette. Helyette az Arhus egy 11-ből szépített a 63. percben, így téve izgalmassá az utolsó félórát. Az eredmény maradt és ezzel már is vezeti a tabellát a bajnokcsapat a 9. forduló után.

Vejle-Bröndby 0-2 (0-1)

Ahogy azt az Aalborgnál is elmondhattuk nem elég sok helyzetet kialakítani, azt be is kell fejezni jól és eredményesen. Ez hiányzott ma a hazaiaknál, a vendégek pedig köszönték szépen, ők kihasználták a helyzeteiket és elvitték a három pontot.

FC Koppenhága-Randers 1-2 (0-1)

10. helyezett az FC Koppenhága a bajnokságban, és ez így már kezd kínossá válni a klub számára. Ráadásul nem elég, hogy az eredmények nem jönnek, a kirúgott edző Stale Solbakken két órás nyilatkozatott adott a mérkőzés után a Viasat TV -társaságnak.

Amiben elmondta: nem gondolta volna, hogy erre az interjúra ilyen hamar készen áll majd, de az őt ért vádakra kellett reagáljon. Így arról is beszélt többek között, hogy a klub elnöke telefonon rúgta ki és kapott 27 millió dán koronát végkielégítésként.

A dán sajtóban még mindig téma az FCK ikonikus norvég edzőjének eltávolítása. Nem véletlen hiszen az utóbbi évek legsikeresebb skandináv klubja volt az irányítása alatt az FC Koppenhága.

A 3F Superliga állása a 9. forduló után. Fotó: Superliga.dk
A 3F Superliga állása a 9. forduló után. Fotó: Superliga.dk
Három fiatal játékos debütált a 9. fordulóban

Tre unge talenter fik deres debut i landets bedste fodboldrække i 9. spillerunde. Stort tillykke til Daniel Svensson (FC…

Közzétette: Superliga.dk – 2020. november 25., szerda

Kiemelt kép : Superliga.dk