LABDARÚGÁS

Ez történt a 3F Superliga 33. fordulójában

Kikapott a bajnok Arhusban! A koppehágai derbyn döntetlen lett, jó helyzetből várja a visszavágót a Lyngby, ez történt a 3F Superliga 33. fordulójában.

3F Superliga
3F Superliga.dk

RÁJÁTSZÁS AZ EURÓPA LIGÁÉRT

A visszavágón még sokat érhet az Odense idegenben rúgott gólja, bár ha jobban kihasználták volna a helyzeteiket akkor még meg is nyerhették volna a mérkőzést. Az mérkőzés összefoglalója a linkre kattintva megtekinthető. Randers-Odense 2-1 (0-1)

FELSŐHÁZ

Mióta párhete Aalborgban négy gólt rúgott az FC Nordsjaelland úgy tűnt akár a harmadik helyre is feljöhetnek. Azóta viszont képtelenek betalálni, eltelt négy meccs és nem rúgtak gólt. Lehet, hogy Európa legfiatalabb átlagéletkorú (20-év) csapata elfáradt a bajnokság végére…? FC Nordsjaelland-Aalborg 0-0

Az előírások miatt csak 7600 néző tekinthette meg a dán derbyt. Az FC Koppenhága nem kapott gólt, ami számukra pozitív viszont nem is rúgtak és ezzel már veszélyben forog a második helyük is. Hetente játsszák a “terror meccseiket”, ahogy az edzőjük fogalmazott a meccs után. Mondhatta is, mert a mérkőzés intenzitására nem panaszkodhattak a nézők. Meg kell említeni, hogy egy szabályos gólt vettek el a vendégektől les miatt a hajrában. FC Koppenhága-Bröndby 0-0

Az eredményen látszik kinek volt fontosabb a mérkőzés, már harmadjára kapott ki az FCM ebben az idényben az Arhustól. A vendégek még mindig a csütörtöki este megszerzett bajnoki aranyérmük hatása alatt voltak. A sima győzelemmel a hazaiak két pontra feljöttek a második helyezett FCK mögé. Aarhus-FC Midtjylland 3-0 (1-0)

OSZTÁLYZÓ A BENNMARADÁSÉRT

Idegenben nyerni 0-1-ről 2-1-re mindig nagy bravúr, hát még akkor, ha ez a párharc első meccse volt a bennmaradásért vívott harcban. A második félidei játékával nagy lépést tett a jövő évi Superliga tagságért a Lyngby. Hobro-Lyngby 1-2 (0-1)