LABDARÚGÁS

Ez történt a 3F Superliga 35. fordulójában.

Újra nyert és ezzel megint második helyen a FC Koppenhága. Kilenc gól és az év kihagyott helyzete a 3F Superliga 35. fordulójában.

3F Superliga hivatalos labdája
3F Superliga.dk
FELSŐHÁZ RÁJÁTSZÁS
FC Nordsjaelland-Arhus GF 1-1 (0-0)

Szerda este az Arhus látogatott Farumba az FC Nordsjaellandhoz. A házigazdákat nem zavarta, hogy már nincs nagy tét számukra a mérkőzésnek ennek megfelelően felszabadultan is játszottak. Nem úgy mint a vendégeknek, akik az ezüstéremért és az ezzel járó automatikus Európa Ligás helyért küzdenek. Az FCN szerzett vezetést Mads Döhr Thychosen révén a 67. percben, majd jött a védő Casper Hojer Nielsen, aki már sorozatban harmadjára talált be és kiegyenlített a 82. percben. Az Arhus pontvesztése jól jött az FC Koppanhágának. A mérkőzés érdessége volt, hogy először kezdett a hazai csapatban a 17 éves dán Tochi Chukwuani ! Természetesen az utolsó hazai mérkőzésen búcsúztatták Mikkel Damsgaard-t, aki a Sampdoriában folytatja és Mohammed Kudust, aki mút héten írt alá az Ajax Amszterdamhoz.

A nap másik mérkőzésén is osztozkodtak a pontokon. Az FC Midtjylland csatára, Ronnie Schwartz góljára a hazaiak játékosa Mikael Uhre válaszolt. Az első negyedóra után kialakult a végeredmény, mert sok kidolgozott helyzet maradt ki mind a két oldalon. Ronnie Schwartz viszont 18 gólos lett és megelőzte a télen eladott Bröndby lengyel játékosát Kamil Wilczeket.

Bröndby-FC Midtjylland 1-1 (1-1)
A 3F Superliga góllövőlista állása
A 3F Superliga góllövőlista állása. Superliga.dk

FC Koppenhága úgy lépett pályára, hogy már tudta ha nyernek Aalborgban csütörtök este, akkor újra másodikok lehetnek. Ennek megfelelően mindent megtettek a győzelem érdekében. A második félidő elején a csapatkapitány Zeca egy jól eltalált lövése három pontot jelentett a vendégek számára. Vasárnap az utolsó fordulóban eldől majd ki lesz az ezüstérmes a 3F Superligában.

Aalborg-FC Koppenhága 0-1 (0-0)
A 3F Superliga állása a 35. forduló után
A 3F Superliga állása a 35. forduló után.
RÁJÁTSZÁS AZ EURÓPA LIGÁÉRT

Odensében maradt ki az év helyzete a hazaiak játékosa, Jebali 4 méterről nem tudott betalálni az üres kapuba. Ennek ellenére három gólt is tudott rúgni az Odense és ha így játszanak a visszavágón vasárnap, akkor elég lehet a kétgólos előnyük.

Odense-Horsens 3-1 (1-0)

Az év helyzetét hagyta ki az Odense azaz Jebali…4 méterrôl az üres kapura…

Slået op af Dániasport.hu i Torsdag den 23. juli 2020
Az év kihagyott helyzete.