KÉZILABDA

Katrine Lunde újra a norvég keretben lehet az Európa-bajnokságon.

A Norvég Kézilabda Szövetség szombati sajtóközleményében tájékoztatta, a norvég tv2-öt, hogy Katrine Lunde a jövő héten csatlakozik az Európa-bajnokság keretéhez.

Katrine Lunde újra csatlakozhat a norvégok keretéhez. Fotó: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN
Katrine Lunde újra csatlakozhat a norvégok keretéhez. Fotó: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN

A sztárkapus az Európa-bajnokságot terhessége miatt kihagyta volna, de sajnos elveszítette gyermekét, ezért lehetséges, hogy csatlakozzon majd a norvégok keretéhez.

“Sajnáljuk, hogy elvesztettük születendő gyermekünket, akit nagyon vártuk, hogy nagyobb legyen a családunk. Sajnos ezúttal nem működött. Jól edzettem, mióta ez megtörtént, jeleztem rendelkezésre tudok állni az EB-csapat számára. A terv az, hogy Dániába utazom, és csatlakozom a csapathoz, amikor befejeztem a szükséges teszteket. Nagyon várom, hogy csapattársaimmal legyek az Európa-bajnokságon, így karácsony előtt “- mondta Katrine Lunde.

A válogatottnál számítanak rá

“Mindannyian szomorúnak tartjuk, hogy Katrine és Nikola elvesztette gyermekét, támogatást szeretnénk nyújtani nekik ebben a helyzetben. Katrine jól edzett otthon Kristiansandban, és a jövő héten még egy hétig edzeni fog a B-válogatottal “- mondja Thorir Hergeirsson, a válogatott szövetségi kapitánya.

Katrine Lunde kijelentette, hogy jelenleg és az Európa-bajnokság alatt nem akarja majd tovább kommentálni a sajtónak, hogy elvesztette születendő gyermekét.

Kiemelt kép: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN

Kapcsolódó cikk: