EGYÉBKÉZILABDAKIEMELT HÍR

Újra kézilabdás menedzser játék a Dániasporttal

Kézilabdás menedzser játék a Dániasporttal és a Handballexpert.com-al !

A Dániasport.hu és a Handballexpert.com újra szeretettel meghív minden kézilabda szerető szurkolót egy izgalmas kézilabdás menedzser játékra a női Európa-bajnokság ideje alatt.

Szereted a kézilabdát, irányítanál egy csapatot vagy válogatottat ? Itt a lehetőség, játssz velünk közösen a Holdet.dk oldalon található kézilabda menedzser játékon! Nem kell mást tenned minthogy regisztrálod magad az oldalon (holdet.dk), majd belépés után összeállítod a számodra legszimpatikusabb csapatot a lentebb olvasható szabályok figyelembe vételével. Miután a csapatod készen áll, és a csapatkapitányodat (holdkaptain) is kiválasztottad, lépj be a Dániasport.hu közös csoportjába (képen).

A menedzser játék tetszőlegesen kiválasztott csapatának grafikája a Holdet.dk-on
A menedzser játék tetszőlegesen kiválasztott csapatának grafikája a Holdet.dk-on .

Útmutató a játékhoz

Lépj be a Miniligák közül a Dánisport.hu-ba.

Belépés (dánul “LOG IN”, ha új vagy akkor “OPRET KONTO”, jobb felső sarok az oldalon) után a csapatodat kell összeállítanod, majd a csapatkapitányod kijelölésével beléphetsz a Dániasport.hu/Handballexpert.com csoportba (Gruppe), ahol többed magaddal megméretheted kézilabda szakértelmedet.

Ha kedvet kaptál indulhat a játék…

Keresd a jobb felső sarokban a Belépés (LOG IN), ha még nem játszottál az oldalon, akkor regisztrálnod (OPRET KONTO) kell e-mail címeddel (vagy facebook belépéssel) és az általad választott jelszóval.

Amikor bent vagy az oldalon kattints a EM Håndbold Manager 2020 (rózsaszín) felületre, majd egy új oldalon a SPIL NU/ Játssz most (sárga) ikonra, utána állítsd össze a csapatodat!


FONTOS ! : A csapatodat az első forduló megkezdéséig kell összeállítanod, addig korlátlan lehetőséged van cserélni játékost!

A játékosok le és becserélésére minden forduló végén és a következő forduló megkezdése előtt 5 perccel van lehetőség korlátlan mennyiségben, igaz ennek értéke is van azaz a transzfer díja az új játékos értékének 0,5-%-a!

Figyelem!: Minden játéknap egy forduló! Igy lehetséges, hogy nem minden fordulóban lép pályára a játékos! A fordulók itt tekinthetők meg

Néhány fordítás ami fontos lehet:

Mål–Kapus, Back-Átlövők (írányító is), Streg-Beállós, Fløj-Szélsők

Valg formation- Válassz felállást: 3-2-1 vagy 2-2-2

Mindenkinek 50.000.000 dán korona áll rendelkezésre a csapat összeállításához, abból gazdálkodhat.
A játékosok értéke a nevük mellett van feltüntetve!

Pontszámítás:
Mezőnyjátékosok:Érték
Gól/Passz: 
Gól30.000
Passz10.000
Bonusz pontok: 
5 gól vagy több30.000
10 gól vagy több100.000
5 gólpassz vagy több20.000
Büntetések: 
2 perc kiállítás-40.000
Direkt piros/kék lap-150.000
Eredmény: 
Győzelem25.000
Döntetlen10.000
Vereség-5.000
FIGYELEM A CSAPATKAPITÁNYOK TELJESÍTMÉNYE MEGDUPLÁZODIK!
Kapusok Érték
Kapott gólok   
0-15150.000
16-17120.000
18-20 90.000
21-29 30.000
30-34-30.000
35 vagy több-60.000
 
Védések után10.000

Nyeremény: a csoport első helyen végzett játékosa 20.-eurós vásárlási kupont/vouchert kap, amit az újonnan induló JUSTHANDBALL.de Online-Shopjában lehet beváltani! A Szuper kézilabdás cuccok között hamarosan magyarul is megtalálhatóak lesznek a termékek!

A játékkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk a info@daniasport.hu-ra írt e-mailre, illetve a cikkben a hozzászólások is engedélyezettek!

Dániában nagy sikerrel működik a játék évek óta, így bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a kézilabdát!

Jó játékot kíván a Dániasport.hu és a Handballexpert.com !

63 thoughts on “Újra kézilabdás menedzser játék a Dániasporttal

Comments are closed.