LABDARÚGÁS

Megnősült a Manchester United legendája, Peter Schmeichel.

Az 55 éves Peter Schmeichel és a nála kilenc évvel fiatalabb színésznő, modell párja Laura von Lindholm, szombat délután mondták ki a boldogító igent az Egebæksvang Templomban.

Laura von Lindholm és Peter Schmeichel a templom előtt. Fotó: Uffe Weng

Soha sem voltam jobb helyen az életemben mint most . Fantasztikus nap ez a mai.- mondta meghatottan Peter a dán BT újságnak

A portál egy videót is közölt a párról .

Peter Schmeichel és Laura Von Lindholm 2014 óta vannak együtt . Egy évvel előtte vált el Peter Schemichel, Bente Schmeicheltől akivel 31-ig életek együtt.

Laura Von Lindholm modellként lett ismert, 2000-ben a holland Playboy-ban címlaplányként szerepelt.

A pár 2016-ban költözött össze először, majd egy kis szünet után 2018 tavaszán költözött végleg Laura Von Lindholm Schmeichelhez újra.

Peter Schmeichelnek négy unokája van, a Leicester és a dán válogatott kapusának Kasper Schmeichelnek és testvérének Cecilie Schmeichelnek is két-két gyermeke van.

Peter Schmeichel és családja a templom előtt. Fotó: Uffe Weng

Forrás BT.dk Sport

A Dániasport közösségi oldalán illetve a https://daniasport.hu/ oldalon  található cikkek a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A https://daniasport.hu/  cikkei és tartalmai kizárólag csak, forrás megjelölésével felhasználhatók!

Engedély nélküli bármilyen módon történő felhasználása, másolása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet!