KÉZILABDAKIEMELT HÍRLEGFRISSEBB

“Semmi sem működött”-Gudmundsson

Férfi Kézilabda EB Malmö: Izland-Magyarország 18-24!!!

ehfeuro2020.com

Izland nem tudott segíteni a világ, és olimpia bajnok Dániának, mert a magyar csapat kiválóan játszott.- erősíti meg több dán média is.

Hivatalos közlemény !!!!

Két hétre Malmőbe költözött a MAGYAR KÉZILABDA AKADÉMIA …😂😂😂😂!!! -írtuk ki a facebook oldalunkra a mérkőzés után

Semmi sem működött, számunkra ez nagyon rossz. Az, hogy Magyarország jön velünk a csoportból, ráadásul még olimpiai helyért is küzdenek, ez nem kedvez nekünk. Most mindent elrontottunk, hiszen megakartuk nyerni a mérkőzést, de nem sikerült-mondta Gudmundur Gudmundsson az izlandi kapitány a TV 2 SPORT -nak

Gudmundur Gudmundsson tanácstalan volt a magyarok ellen.

Jól jöttünk ki a második félidőre, de kihagytuk a tiszta helyzeteinket. Vérszemet kaptak a magyarok, kihasználták a hibáinkat. Amikor rossz periódusba kerültünk főként támadásban, akkor ők lekontráztak minket.

Balogh Zsolt klasszisa és a rendkívül erős Bánhidi Bence játéka miatt kaptunk ki.

Bánhidi nagyon sok bejátszást kapott Baloghtól. Készültünk erre, de nem tudtuk megoldani. Ezért kaptunk ki. Nagyon rosszul játszottunk az utolsó 20 percben”. -mondta Gudmundsson “Nagyon csalódott vagyok, mindent megpróbáltunk a legjobbakkal álltunk fel, ameddig csak tudtunk, hiszen nagyon fontos lett volna nekünk az a két pont, amit vihettünk volna magunkkal

Több dán kézilabda szakértő kiemeli a magyar csapat fegyelmezett védekezését, kapus teljesítményét illetve azt, hogy több meghatározó játékos maradt ki a keretből sérülés miatt.

A dánok természetes nagyon csalódottak, hogy nem jutottak tovább. Hozzá teszik a kapitánynak, Nicolaj Jacobsennek lehet, hogy fiatalítania kellene ,mint ahogy a franciáknál is, hasonlytották össze a két válogatottat is. Kifejezetten Rasmuss Lauge formán kívüli játéka kapott hangsúlyt több szakértőnél is.

Továbbá a szövetségi kapitány említést tett arra az új rendezési szisztémára,( négy csapatos csoportok) amihez nem igazán tudtak alkalmazkodni. Kikaptak egyszer egy góllal, és már nincs is esélyük több meccset játszani.-mondta Jacobsen a mérkőzés utáni elemző műsorban.

Hét csapat két olimpiai helyért.

Nagy a tét továbbra is hét csapatnak, hiszen két olimpiai selejtezős helyet lehet szerezni az EB-n. Izland, Szlovénia, Portugália, Ausztria, Csehország, Fehéroroszország és Magyarország harcol ezekért a helyekért.

A magyar férfi kézilabda válogatottra még négy nagyon nehéz mérkőzés vár a középdöntőben, sorrendben Norvégia, Szlovénia, Svédország és Portugália lesz az ellenfél, ahol kiharcolhatja az olimpiai selejtezőre való kijutást.

A középdöntő állása.

Kiemelt kép : ANDREAS HILLERGREN © Scanpix

.