KÉZILABDAKIEMELT HÍRLEGFRISSEBB

Fontos személyes döntést hozott: – Nyugodt környezetet akart

Veronica Kristiansen. Fotó / Kiemelt kép: Beate Oma Dahle / NTB
Veronica Kristiansen. Fotó / Kiemelt kép: Beate Oma Dahle / NTB

„Az emberek korábban azt mondták nekem, ez teljesen új szerelem, amit kapok, de soha nem gondoltam volna, hogy tényleg ilyen lesz. Csodálatos érzés, nem igazán tudom ezt szavakkl kifejezni. A várandósságom ideje egyébként időt adott arra, hogy más motivációt találjak, és nagyobb örömömet leljem a kézilabdában. És most van valami otthon, ami sokkal, de sokkal fontosabb. Személy szerint úgy érzem, jobban kikapcsolódom és jobban szórakozom. Nem helyezem magamra a nyomást” – tette hozzá.

Kristiansen alig több mint három hónappal a szülés után az Audi-ETO színeiben tért vissza a pályára. Úgy érezte, készen áll a decemberi, hazai rendezésű világbajnokságra, de mostanra rájött, hogy jobb volt, hogy nem vett részt rajta.

„Jelenleg nagyon jó formában érzem magam. Ami a kézilabdát illeti, most már nagyon örülök, hogy nem voltam válogatott az itthoni világbajnokságon, volt ez az egy hónapom volt arra, hogy dolgozzak, regenerálódjak és élvezzem a babázást” – folytatta Kristiansen.

A győri norvégok közül Stine Oftedal 4, Emilie Hovden és Kari Brattset Dale 2–2 gólig jutott.

A dánok Európa-bajnoki selejtezőt játszottak, és Lengyelországban nyertek 26–22-re, a győri Line Haugsted nem dobott gólt. A svédek Eb-selejtezős meccse Izlandon 37–24-es vendégsikerrel zárult, a szintén ETO-s Linn Blohm nevéhez 1 gól fűződik a 37-ből.

Kapcsolódó tartalom: